Wie kan je vinden op ons festival? 2/2

SPARKLE & LIGHT FESTIVAL

Hieronder vind je alle ondernemers die aanwezig zullen zijn op het festival! Wij zullen elke week weer nieuwe ondernemers bekend maken. Kom dus geregeld even terug om te kijken! De ondernemers kan je dit jaar vinden tijdens een workshop of lezing, als standhouder en ook in de 1:1 tipi's! Wil jij ook als ondernemer op onze festival staan? Onderaan deze pagina vind je het formulier om je aan te melden.

STEPHANIE VAN DER LINDEN

Stephanie zal deze dag aanwezig zijn met een inspirerende lezing. Ze verteld haar eigen verhaal en transformatie 'van onveilige jeugd naar 6figure business'. Ze laat je zien je in je truest self stapt en dat je ALLES kan bereiken wat je maar wilt. Stephanie is mega inspirerend. Sluit jij aan bij haar lezing?

Sharon de Bresser 

Van banden opschonen en innerlijk kind
Gedurende je leven heb je veel gevoeld en overgenomen van je ouders en heb je banden aangelegd met hen. Banden waar energie-uitwisseling in zit. Deze bepalen (onbewust) heel veel voor je. Eigenlijk zijn het soort navelstrengen die nog naar je ouders lopen. De banden waar ik het nu over heb, zijn geen banden vanuit liefde, maar banden met angst, belemmerende overtuigingen en patronen, meningen en ideeën, familiekarma, wereldbeelden, gehechtheid en oude pijn. Banden met een lage trilling. Tijdens deze groepssessie ga je energetisch met één van je ouders werken. Je gaat hem/haar alles vertellen, wat jou van het hart mag en wat je misschien nooit hebt kunnen of durven uitspreken. Vervolgens laat ik je in een geleide visualisatie kennismaken met het liefdevol lossnijden en transformeren van de niet helpende banden die er op dit moment zijn tussen jullie, om de ruimte tussen jezelf en je ouder op te schonen, zodat de liefde weer kan gaan stromen tussen jullie. Sharon verzorgt een expierence deze dag! Ben jij erbij?

Tanja - CeltiS Healing

Ik ga gratis de dikte van je “Hartmuur” meten waar je (overgeërfde)  trauma’s en emoties opgesloten zitten. Dit gebeurd aan mijn stand. Mijn methodes: Opstellingen ,Emotional Code, Body Code, Theta healing ,Reiki, Mental Coaching,EFT , Ho’oponopono…

Petra Welboren Dans en Stem

Maak kennis met Stembevrijding. Stembevrijding gaat over zingen wat er in je leeft.Je laat je eigen muziek klinken, jouw eigen lied. Dat is niet ingewikkeld. Dat is eigenlijk heel eenvoudig, want niemand kan dat lied beter zingen dan jezelf. Alles wat in je leeft kan en wil bezongen worden! Zingen is daarmee een prachtige ingang naar binnen, naar verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

De Orakelmeisjes

Kom je een kaartje trekken?
De Orakelmeisjes maken orakeldecks met verschillende porties ‘magie’. Zo houden ze naast spiritualiteit ook van kunst en humor en zul je versteld staan dat de kaart die je bij hen trekt altijd klopt. Naast de kaarten geven ze in Limburg ook krachtdiersessies waarin je je spirit animal kunt ontmoeten en verkopen ze op het Sparkle & Light Festival superleuke, bewuste kerstpakketjes met hun kaartendecks erin. 

Artemis Levenscoaching

The miracles in life will show you the way. I will show you how.

Patricia is te vinden met een lezing en een stand op ons festival!

Marjoleine Bravenboer

Marjoleine komt haar jarenlange kennis met jullie delen in een lezing over homeopathie. Waar en hoe je het gebruikt, een stukje achtergrond en nog veel meer over homeopathie!

PUUR life style

Als Vitalfeld therapeut wil ik samen met jou aan een PUUR, kwalitatief, preventief en gezond leven werken middels de Vitalfeld Bodyscan en een op maat gemaakt lifestyle en voedingsadvies. “Iedereen zou in staat moeten zijn om te begrijpen wat er gebeurt met haar of zijn lichaam!”

Eduard van Vliet

Alleen al kijken naar de natuur zorgt voor een lagere hartslag, en stres drukte die we soms mee dragen vallen van ons af. En er gebeurt gelijk al veel meer. Maar daar gaan we in mijn lezing dieper op in. Maar als we langer in die natuur en in diepere lagen kijken beseffen we steeds meer dat het systeem of de systemen er alleen maar voor zijn om voor ons en de planeet te zorgen. Eduard kan je hier alles over vertellen tijdens zijn lezing!

Mindful magic

Mindful Magic is jouw gids om de connectie met jezelf en je intuïtie te versterken, terug naar je eigen natuur en het ritme van moeder aarde. Er is geen verschil tussen ons en de natuur. Wij zijn de natuur en wij geloven erin dat we als mensen geweldige transformaties kunnen doormaken met moeder natuur als belangrijkste gids. Voorbij de systemen en de gebaande paden, maar dichterbij onze essentie dan ooit. Het is tijd om jezelf te bevrijden en het leven vorm te geven vanuit je innerlijke kracht. Zodat jouw magische zijn zich steeds verder kan ontvouwen.

ROMY BARENDSE

Al haar hele leven voelt, ziet en weet Romy dat er meer is dan wat wij hier op deze aarde ervaren. Ze kon altijd al op een andere manier waarnemen dan anderen. In de dynamiek in een team, in haar coaching. Ze kon handreikingen geven die als het ware ‘uit de lucht’ leken te vallen, of invoelen op iemands gemoedstoestand zonder bij diegene in de ruimte te zijn. Sinds het overlijden van haar vader (januari 2021) hebben haar intuïtieve gaven een diepere betekenis gekregen en is haar contact met de andere kant in een hoog tempo versterkt. Iets wat we allemaal in ons hebben, we hoeven het ons alleen maar te herinneren.. Sluit jij aan bij haar connecting circle?

Maris Vereijken

Afgestemd, proces, herkenning, verroering en collectief zijn de woorden die mij te binnen schieten bij mijn eigen creaties.Ik vind het dan ook heerlijk om iets te creëren in afstemming met alles wat zich aandient. In liefde doe ik dit voor mezelf en voor anderen met natuurlijke materialen zoals hout, klei en edelstenen.Het lijkt me fijn om jou te ontmoeten bij mijn stand op het Sparkle&Light festival.

Nieuwetijdscentrum Kitivo

Hoe fijn is het om moeiteloos te kunnen leven? Om in flow te zijn en gemakkelijk door het leven te bewegen? Dat is voor iedereen mogelijk. Door bewust te worden van de invloed van gedachten, van ego en van mind. En door bewust te worden van wat je weerhoudt om in flow, in resonantie te komen. Mijn naam is Caren van Overdijk en tijdens een interactieve lezing, vertel ik je vandaag graag hoe ik tot moeiteloos leven ben gekomen. Je kun me ook vinden in een stand waar je kennis kunt maken met mijn manier van begeleiding en ondersteuning. Ik vertel je graag over mogelijkheden die ik bied om uit je hoofd te stappen, om je niet meer te laten leiden (of is het lijden) door mind, gedachten en ego. Zodat je vanuit je gevoel, je innerlijk kunt gaan leven. Dan pas kan er flow ontstaan. Flow betekent resonantie en afstemming en daarin zit de moeiteloosheid van het leven. In mijn stand kun je ook mijn werkwijze praktisch komen ervaren d.m.v. het maken van een specifieke tekening. Er is materiaal hiervoor aanwezig en ik leg graag ter plekke uit hoe het werkt. Wanneer je de tekening klaar hebt, kan ik de tekening voor je ‘lezen’ en aangeven wat je er over jezelf in laat zien.

Earth&Oracle

en intuïtieve orakelkaartlegging is een mystieke ontmoeting met jezelf, welke zonder oordeel een spiegel voorhoudt. Het helpt je om jezelf en vraagstukken in je leven - helder! - te zien vanuit een ander en/of breder perspectief. Het geeft processen, bewegingen, dynamieken en (onaangesproken) potentieel weer. En ze is bedoelt om je, op je weg (van zelf-ontdekking- en ontwikkeling), te ondersteunen bij het navigeren van je innerlijke landschap, én aardse leven. 

Spirits & Beings - Fine Art Fairytales by Meg.

Meg Lemmens conjures up invisible creatures and other worlds on paper and canvas with pencil, ink and paint. With her Spirits & Beings she hopes that everyone will remember that little key that opens the doors to forgotten fairytale worlds. Dreamy Illustrations with nature spirits, totem animals and medicinal plants, that bring a touch of magic into your home...

Crea4rafiki

Het begon allemaal met mondmaskers maken uit vlisco stof voor het opnieuw opbouwen van huisjes in een Keniaans dorpje na zware overstromingen.

Onze contacten werden vrienden, de vlisco stof bleef onze inspiratie en symbool van de connectie tussen Helmond en Afrika, onze creativiteit groeit en de noden van de vrienden veranderen. Afhankelijk van wat we bij elkaar krijgen en waar de nood het hoogst is gaat het naar schoolgeld, medicijnen of een ziekenhuisopname, steun om kleine bedrijfjes op te zetten zodat werk wordt gecreëerd, ideeën kunnen worden uitgewerkt tot werkelijkheid!

Cabin of Essentials

Ga eens een  kijkje nemen bij Carolien van Cabin of Essentials. Ze staat nu wel zonder caravan maar met heerlijke etherische olien, auraspray's en unieke blends die je kunnen ondersteunen of je disbalans kunnen aanvullen in je systeem. Daarnaast heeft ze kristallen, leuke cadeautjes en meer moois meegenomen.

Marike Minnema – Theater voor Sociale Heling

Theater vindt haar oorsprong in het delen van verhalen en in rituelen. Marike heeft 10 jaar in Marokko gewoond en maakt met niet-acteurs voorstelling over sociale issues waar de mensen zelf mee worstelen. Daarbij maakt ze gebruik van rituele en oude volksverhalen. Het gezamenlijke creatieve proces is in de eerste plaats een sociaal helingsproces. De voorstellingen die daar uit rollen zijn een theatraal gesprek met het publiek over de sociale issues waar de voorstelling over gaat. 
Nu is ze voor het eerste bezig met het maken van een sjamanistisch geïnspireerde solovoorstelling waarin het welbekende volksverhaal van de Prinses en de Kikker centraal staat. Het verhaal gaat over licht en duisternis, over materie en spiritualiteit. 

Lonni’s Vintage

Find your one of a kind
Lonni’s Vintage is ontstaan vanuit liefde voor unieke kledingstukken en het uitdragen van personaliteit in een outfit. Mijn met de hand gepickte vintage items zijn samengesteld met toewijding en oog voor detail. De collectie is geselecteerd op materiaal, karakter en exclusiviteit. De stukken komen uit verschillende decennia en zijn áltijd pre-loved.Naast de liefde voor (uitgesproken) kleding drijft de pijnlijke waarheid van de fast fashion industrie me om een weergaloze tegenhanger aan te bieden. Naast het belang van duurzaamheid kent mijn collectie nóg meer voordelen: in levensduur, uniciteit en ambachts-liefde. Lonni’s vintage is een pre-loved kleding verkoop gericht op feminiene vintage. Naast kwaliteit en exclusiviteit staat persoonlijke aandacht en advies voorop

SADAF - SDFSHOTZ

mijn naam is Sadaf en mijn lieve omgeving zal mij omschrijven als een warm en energiek persoon. Ik ben creatief ondernemer met veel passie voor ontdekken en inspireren. Gefocust op fotografie, coaching & styling, gecombineerd en afzonderlijk.Erg veel zin in aanstaande zondag, waar je mij kan vinden met mijn stand.Hier zal ik, afhankelijk van welke kaart jij kiest, een 1:1 coaching geven en kan jij een kijkje nemen bij een (kleine) selectie van mijn gemaakte fotos. Tot dan!
Liefs Sadaf

La Luz

Bij La Luz Lifestyle geloven we in het verspreiden van liefde en licht, en hoe kun je dat beter doen dan met een speciaal cadeau met betekenis.

Daar wil ik bij zijn!