Wie kan je vinden op ons festival?

GOOD VIBES FESTIVAL

Hieronder vind je alle ondernemers die aanwezig zullen zijn op het festival! Wij zullen elke week weer nieuwe ondernemers bekend maken. Kom dus geregeld even terug om te kijken! De ondernemers kan je dit jaar vinden tijdens een workshop, lezing en/of als standhouder. Wil jij ook als ondernemer op dit festival staan? Onderaan deze pagina vind je het formulier om je aan te melden.

Flowmat

Gezondheid op de meest natuurlijke manier.Door op een evenwichtige manier actief te zijn en te bewegen zou ons systeem alle prikkels krijgen, die nodig zijn voor een optimaal vitale staat van lichaam en geest. In ons dagelijks leven is dit echter zelden het geval. Met liggen op de Flowmat worden duizenden lichte huidprikkels gegeven, waardoor via het zenuwstelsel ons systeem daadwerkelijk revitaliseert.

Website Flowmat

Annelies Lammers

Ayurvedisch voeding- en leefstijl coach Annelies Lammers begeleidt vrouwen naar meer levensgeluk door heerlijke voeding en meer balans met zichzelf. Annelies kookt met liefde en specerijen en vertelt hier graag over. Ga je mee op reis naar een leven met meer (zelf) regie over je gezondheid waarbij genieten heel belangrijk is?

Website Annelies

Grief-relief

Een verlies, van welke aard dan ook, ervaar je in alle vezels van je lijf. Je ervaart je verlies in je gevoelens, je gedachten, in hoe je jezelf ziet en de wereld om je heen. Verdriet, spanningen, onverwerkte gevoelens slaan zich vaak op in het lichaam. Door verbinding te maken met je hoofd, hart en lijf ontstaat er een nieuw emotioneel evenwicht.

Website Grief-Relief

Het Kennis Boek, een Kosmisch Licht Boek.

Het bevat vele kosmische boodschappen vanaf Atlanta tot aan de Gouden Tijd en verder.
Boodschappen over de mensheid, de evolutie, de tijd van nu en het kosmische plan wat alles wat leeft superviseert. Het boek draag de frequentie van de 19e dimensie “Omega”, geladen op de letters van het Boek. Het bijzondere van dit boek is dat het tijdens het lezen je bewustzijn scant en tevens de hoge frequenties in je omgeving reflecteert. Op die manier wordt het universeel eenheidsbewustzijn geleidelijk aan verhoogd en over de wereld verspreid, als voorbereiding op de Gouden Tijd.

 

Tensor ~ ArT

Tensor Technologie is voor onzuivere energievelden te neutraliseren, dit gaat over wifi, ons fysieke lichaam, planten dieren en om moeder aarde.Aangezien er zoveel onzuivere energievelden om ons heen aanwezig zijn, heb ik me daarom daar op gefocust en mijn eigen creativiteit hierin gelegd met HarT en ZieL.

ELVIRA

Ik ben Elvira en maak echte orgonites met tensortechnolgie .
Deze beschermen je vooral tegen straling ,de frequenties van de tensor tools zijn een zegen voor alles wat leeft en komt voort uit de heilige geometrie .

SOULCLEAR

Mijn naam is Wendy Huijbers en binnen mijn praktijk Soulclear begeleid ik op het pad van herinneren en bewustZijn.Ik werk het liefst volgens en met de natuur, zoals bijvoorbeeld seizoenen, elementen en krachtdieren.O.a. door het inzetten van Systemic Ritual. Dit is een combinatie van familieopstellingen en sjamanistische rituelen. Daarnaast geef ik graag ceremonies waarin plantmedicijnen, medicijnwiel, soundhealing en ademwerk worden gecombineerd.

Website SOULCLEAR

Innerpreneurschap

Het is mindblowing als je ontdekt hóe ontzettend cyclisch je leven in elkaar zit. Hóe makkelijk je dit zichtbaar maakt via je Biografische tijdlijn. De precisie ervaart waarmee dezelfde familieverhalen in een ander jasje in je leven terugkeren. En hóe dit patroon te doorbreken. Hallo empowerment!

Website Innerpreneurschap

Nicole Cremers

Mijn naam is Nicole Cremers en ik maak intuïtieve tekeningen afgestemd op jouw energie met daarbij een beschrijving. Voor mij voelt het elke keer als een cadeautje wat ik aan iemand mag geven. Ik heb daarom veel zin in het GOOD VIBES festival en vind het leuk om jullie daar te ontmoeten!

SOL breathwork events

Kom alles wat je deze mooie dag ervaren hebt verwerken tijdens mijn Source Of Life ademsessie inclusief live djembe! Alles mag en alles kan. Dans. Mediteer en ADEM! Ervaar na deze sessie een diepe ontspanning in lichaam en geest. 

The Meander

Een kersverse co-creatie van Wout Dingemans en Kelsey and the Universe.Zowel Kelsey als Wout geloven in de helende eigenschap van muziek, hoe muziek je tot diep in je ziel kan raken en weer verbindt met de Bron.Dit is te horen en te voelen in de muziek die ze delen, zowel in The Meander en als Solo-artiesten.Binnenkort is de muziek van The Meander ook online te vinden. Wout & Kelsey faciliteren tijdens het festival een Conscious Healing Concert in één van onze workshop ruimtes.

Puckjegeluk

Mijn bedrijf bestaat vooral uit creëeren vanuit je intuïtie, vol liefde en natuur. Van workshops tot aan samen verbinden. Ik kijk er erg naar uit om mijn passie te delen met jullie tijdens de 4soulzfestival.

Marloes van de Schoot

Herken jij jezelf weleens in het gedrag van je hond? Honden reageren op lichaamstaal, jouw gedrag, en houden je hiermee een soms wat confronterende maar liefdevolle spiegel voor. Al wandelend door de natuur coach ik jou, samen met de spiegels van je hond, naar inzichten en stappen op jouw pad. 

Breathwork and balance

Een ademsessie gevolgd door een ijsbad. Ervaar hoe ademhaling je in een diepe staat van ontspanning brengt en hoe een ijsbad je weerbaarder maakt tegen stressvolle situaties in je dagelijks leven! Maak ECHT contact met je adem, je lichaam en de kracht van de natuur!

Kristi - Innerpouwer

Het is tijd om je innerlijke kracht weer te gaan belichamen. Door te gaan staan en te zeggen: Hier ben IK en hier sta IK. Ben jij er klaar voor?

reFlex & Flow

Hee jij daar! Hoe is het met jouw FLOW? Mijn naam is Kim Henst en in mijn praktijk reFlex & Flow gaan we samen aan de slag om jouw Flow te verhogen. Daarvoor zet ik verschillende tools in, waarbij voetreflex en orthomoleculaire inzichten mijn basis zijn. Dit is alweer mijn derde ronde bij 4soulz en zoals altijd ziet mijn stand er iedere keer weer een beetje anders uit. Kom een kijkje nemen voor meer informatie over mijn unieke werkwijze.

Flow oils

🪷 Flow Oils is ooit begonnen met de unieke combinatie om edelstenen te verbinden met aromatherapie (m.n. door het maken van Flow Sieraden). Inmiddels komen er bij Flow Oils verschillende dingen samen: Aromatherapie, edelstenen, massage en coaching 🪷

Daar wil ik bij zijn!