BOUW JIJ MEE?

Hi fijn mens,

Na een jaar hard werken & twee toffe festivals hebben wij een hele hoop mooie lessen geleerd. Wij zijn vanaf moment één enorm gedragen vanuit verschillende richtingen in ons mooie netwerk. Daar zijn wij elke dag dankbaar voor. Via hen hoorde wij ook dat ze ons op andere manieren zouden willen helpen. Zo werd deze crowdfunding geboren!
4SOULZ en 4SOULZ FESTIVALS doen wij niet alleen. Dit doen wij met jullie samen. Samen maken wij dit tot een prachtig festival en samen maken we van 4SOULZ een begrip. Zoals nu al aan het gebeuren is! Dit was namelijk één van de mooiste lessen van het afgelopen jaar!
Wil jij een bouwsteen zijn in ons mooie bedrijf 4SOULZ? Klik dan hieronder voor alle mogelijkheden. Of lees verder als jij nog meer wilt weten!

Ik ben een bouwsteen!

Samen

Natuurlijk wil jij weten wat de plannen zijn met de bouwstenen die ons worden aangereikt. Deze bouwstenen worden dankbaar gebruikt om 4SOULZ naar een next - level te tillen. Een droom van twee ambitieuze vrouwen die veel mooie dingen in de wereld willen brengen. Door onze festivals & onze producten willen wij mensen met elkaar verbinden, inspireren, mensen laten ervaren wat er allemaal mogelijk is, ondernemers & artiesten een podium geven en een verschil maken in deze wereld. 4SOULZ zal nooit op houden met dromen. GROOTS dromen. Deze bouwstenen zullen dienen als een enorm sterke fundering voor de festivals, producten én mooie dingen die in de pijpleiding zitten. Wij zouden het fantastisch vinden als jij daar onderdeel van wilt zijn!

Ik ben een bouwsteen!

GIFT

Een bouwsteen is in de vorm van een gift. Naast onze eeuwige dankbaarheid willen we er een klein cadeau tegenover zetten*.

€1 - €49 ---> Onze eeuwige dankbaarheid!
€50 - €99 ---> Twee feestavond tickets.
€100 - €249 ---> Twee festival tickets
€250 - €499 ---> Twee weekend tickets
€ 500 of hoger ---> Vier weekend tickets

Bovenstaande festival tickets hebben betrekking tot het GOOD VIBES FESTIVAL 2023. (20-21 mei) Deze informatie vind je binnenkort op onze website.

*Dit cadeau is niet de waarde van het gift bedrag. Dit is als blijk van dank voor deze onvoorwaardelijke gift. Lees hier de korte voorwaarde voor het doneren van de gift.

Ik ben een bouwsteen!