Programma lezingen, workshops & experiences

De komende tijd ga je hier updates vinden van de experiences die plaats vinden op het festival.
In de eerste week van December krijg je codes en een link om je vooraf al in te schrijven bij de workshop, lezing of experience waar jij bij móet zijn. Daarnaast kan je op het festival nog aansluiten bij waar jij blij van wordt. Er is plek & keuze genoeg voor iedereen! Zorg wel dat je op tijd je kaartje hebt. Zo heb jij de eerste keus op het fantastische aanbod. Houd je ook een gaatje vrij voor de leuke stands, bijzondere muziek & heerlijke foodtrucks? Je kan je prima de gehele dag vermaken! Een paar keer per week maken wij nieuwe ruimtes bekend. In het totaal zullen er 12 grote ruimtes zijn waar aanbod aanwezig zal zijn.

' DE ONTMOETING '

Deze ruimte is gevuld met enorm veel vrouwelijke wijsheid. Hele intressante lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Laat je inspireren en motiveren!

'DE SPOTTER'

Deze ruimte genaamd 'de spotter' heeft een geweldig uitzicht terwijl jij deelneemt aan deze onderdelen. Uitkijkend over een pracht meer en bos ga jij de diepte in met sensuele dans, ademhaling, yoga en een heerlijke sharing circle!

´HET GETIJ´

De experiences in het getij nemen je mee op reis naar een laagje dieper. Je kan je laten meenemen door helende klanken of Sol breathwork events neemt je mee via jouw eigen adem!

´DE LUISTERVINK´

Deze ruimte is deze dag goed gevuld met bijzondere, inspirerende lezingen! In ´de luistervink´ krijg je nieuwe inzichten & andere zienswijze.
Laat je inspireren!

'DE TIPI'

De tipi is een hele intieme plek met maar enkele plaatsen per sessie. Een heerlijk knapperend vuurtje in het midden en houtje bankjes waar je op plaats neemt. De tipi heeft een enorm bijzondere sfeer en kan hier heerlijk landen.

'DE KIEM'

De grootste zaal van het gebouw met hele grote impact! Transformatie zal in deze ruimte zeker plaats vinden!

´DE TONDEL´

De Tondel zit vol met bijzondere expierences. Krijg handvaten mee, ontspanning en transformatie is allemaal wat hier aan de gang is deze dag.

´De Brug´

De brug verzorgt uren luister plezier. Laat je inspireren, informatie en transformeren!

´DE VONK´

In de vonk kan je onder andere een primeur vinden. Marieke zal haar voorstelling voor het eerst voor jullie spelen. Laat je verassen! Ook kan je hier lekker ontspannen als middag-break of om de dag rustig af te sluiten!

GRATIS!

Al deze activeiten en extraatjes zijn inbegrepen bij je festival ticket. Op het festival zal je nog vele andere leuke verrassingen staan te wachten. Een leuk voorproefje vind je in dit overzichtje. Wij geloven in overvloed!

Daar wil ik bij zijn!