Locatie

EIGENTIJDSERF

Het EIGENTIJDSERF IN WESTELBEERS

Wij zijn enorm trots dat ons SPRAKLE & LIGHT FESTIVAL plaats vind op het EIGENTIJDSERF in Westelbeers. Een unieke locatie omringt met natuur. Met 12 unieke ruimtes in deze locatie leent het zich perfect voor dit festival. In elke ruimte zullen de gehele dag bijzondere en unieke ceremonies, lezingen en workshops plaats vinden. Deze locatie zal helemaal omgetoverd worden tot een heus festival paradijs! Het festival vind binnen plaats!

Toch even een frisse neus halen na een mooie experiences in het gebouw? Je kan een heerlijk rondje lopen rond de grote vijver en er is zelfs een bloten voetenpad aanwezig voor de gene die echt weer even willen aarden. Deze route gaat helemaal door het bos waardoor je weer opgeladen naar binnen kan.

Ook ga je buiten het FOODTRUCK plein vinden wat natuurlijk overdekt is. Als klapper op de vuurpijl vind je daar ook onze heerlijke vuurplaats. Waar ook vanalles te doen zal zijn. Deze plek zal vooral gebruikt worden om even tot jezelf te komen en gewoon heerlijk te zijn onder het genot van een heerlijk knus vuurtje en wellicht een warme chocomel of gluwhein. Laat je verrassen door deze prachtige locatie met al haar fantastische ruimtes, leuke plekjes, mooie omgeving en nog veel meer.

Daar wil ik bij zijn!