BON VIBRAS

'Bon Vibras' verkoopt verschillende luxe edelsteen producten van een hoge energetische kwaliteit. Onze missie is om een bron van liefde te zijn voor anderen en om samen te werken naar een wereld waar positiviteit centraal staat. Onze producten zijn goed voor reiniging, bescherming, voorspoed, evenwicht, geluk, liefde en 'Bon Vibras', wat staat voor positieve vibes. 

We kijken er erg naar uit om jullie te ontmoeten tijdens het festival!

Jos Smits

Paragnost, antwoord op levensvragen

Antwoorden vanaf het NU naar de toekomst

Morya kaartleggingen

School of light

Op het Helings & Transformatie Land van Licht kun jij verschillende reizen maken. Met jezelf, met kind en partner en/of met een reisleider. Je kunt zelf blijven overnachten! Dat is helemaal aan jou. Het land is als het ware een groot energetisch opstellingsveld waarin jij je mag & kan bewegen. 
Maar je kan ook lekker in stilte zakken, creatief aan de slag of deelnemen aan een workshop die gegeven wordt op het Land. 

Rhea of Light

Onder de naam Rhea of Light creëert Nele Maas vanuit pure flow en liefde bloemenkunst, vergezeld door rake woorden, die via wenskaarten, ansichtkaarten en posters de wereld in wordt verspreid. Wist je dat er aan deze kunstafbeeldingen geen pen of potlood te pas komt?! Het is enkel en alleen maar plantenmateriaal, met liefde geposeerd en gefotografeerd waarna de bloemetjes, blaadjes en takjes zelf weer terug naar moeder natuur gebracht worden. En ze op die wijze voedingsbodem worden voor een nieuwe levenscyclus. De wenskaarten, ansichtkaarten en posters worden afgedrukt op luxe structuurpapier van topkwaliteit.

Mindful magic

Voor iedere ondernemer die zich (te vaak) afvraagt: Hoe stop ik die oneindige stroom aan gedachten? Wat vind mijn omgeving hiervan? Is dit nu mijn gevoel, of toch mijn ego? Tijdens deze workshop brengen Emily van Vught en Romy Barendse van Mindful Magic je terug naar het voelen en krijg je de tools en inzichten om meer op je gevoel te vertrouwen, met de hulp van moeder natuur.

Tom Roymans

Binnen mijn bedrijf Brända Tomten ( Zweeds voor het verbrande plot / plein ) begeleid ik mensen & opstellingen vanuit een systemische visie en fenomenlogische grondhouding.Door ervaringen met sjamanisme, het lopen van labyrinten en persoonlijke krachtige ervaringen met fenomenologie heb ik de mystieke kant en de kracht van het leven mogen ontmoeten en omarmen. Het durven “niet te weten” is daarbij leidend.. Bewust vertragen om zo signalen waar te nemen om ons heen en impulsen & ingevingen te mogen volgen. Werken met het wetende veld is daarbij een verbindende factorHet gebruik van opstellingen in uiteenlopende vormen & het lopen van labyrinten zijn prachtige geleiders om het onzichtbare zichtbaar te maken! De wijsheid is er al en vanuit het veld komt alles precies op het juiste moment op ons pad. Een zuivere intentie helpt om dit te kunnen waarnemen, ontvangen en verwerken. De intentie van de experience die ik zal verzorgen is het werken met wat zich op dat moment aan gaat dienen, omdat ik geloof dat alles op het juiste moment in de juiste setting zichtbaar wordt Samen vanuit verbinding het niet hoeven weten en daarmee precies datgene ontvangen wat er mag komen. Luister, voel , kijk en verwonder jezelf !

Helma Intven

Ik ben Helma van @pluktuin_bloembijboom en zal  met mijn gezellige bloemenbusje op het festival staan. Je kunt bij mij mini-workshops doen met.... bloemen🌸🌻🍀O.A; haardecoraties, armbandjes, etc voor een fijne "flower-power festivalvibe" Ook kun je gedurende de dag een creatieve bijdrage leveren aan een mooie grote Mandala, die gelegd wordt met allerlei natuurlijke materialen.

Esther & Tineke

 Er zijn momenten in het leven waarop je behoefte hebt aan duidelijkheid, antwoorden op vragen of het oplossen van problemen. Misschien loop je zelf even vast of zie je dat jouw kind niet lekker in zijn/haar vel zit. Een luisterkind afstemming helpt je bewust te worden van wat er werkelijk (onder de radar) speelt. Jij vertelt, ik luister en vertaal jouw boodschap. Bij het lezen van de afstemming ga je een gevoel van herkenning en opluchting voelen en kun je de verandering (met behulp van de praktische handvatten en inzichten uit de afstemming) makkelijker inzetten.

De Luisterkind methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden: van baby’s tot overleden mensen. Echt voor iedereen.

 

FORBRAINS

Energie is de basis van al het leven. Iedere vorm van energie trekt soortgelijke energie aan. Dit is het principe van resonantie. Op deze wijze maakt het lichaam (weer) contact met alle lagen van de innerlijke wereld, zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch als op spiritueel niveau. Om dit niveau te bereiken werken wij met een unieke technologie (Het Bio Dynamisch Energie Systeem), gebaseerd op de Schumann frequentie van 7,83 hz. Tijdens het Good Vibes Festival zullen ik en mijn collega’s je kennis willen laten maken met deze fantastische technologie die het zelfherstellende en zelfregulerende vermogen van het lichaam activeert

Doreth & Daniëlle

Beyuna wil vanuit haar missie preventieve gezondheid een nieuwe dimensie geven. De voedingssupplementen van Beyuna geven het menselijk lichaam juist die extra voedingsstoffen, die bijdragen aan een gezond leven. Alle lichaamscellen hebben volgens onze filosofie en ervaring stoffen nodig om optimaal te functioneren. De Beyuna voedingssupplementen ondersteunen een gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: 'Inside Out'. Wij hebben een passie voor een gezonde, natuurlijke leefstijl en willen ons steentje bijdragen in de bewustwording van een gezond voedingspatroon. Gezond oud worden, willen we tenslotte allemaal!

Tessa Brands

Ik ben Tessa en ik verzorg, naast het geven van energetische behandelingen, creatieve workshops met een spirituele touch. In mijn workshops gaan we smudge veren maken. Deze veren gebruik je om de rook van Salie of Palo Santo door de ruimte heen te verspreiden. Smudgen is het energetisch reinigen van ruimtes. Ik zal op het festival hierover vertellen en ik verkoop ze ook met allerlei andere artikelen die te maken hebben met het energetisch reinigen en beschermen.

My Oasis of Light

Hoi, mijn naam is Anne-Fleur en ik nodig je graag uit in My Oasis of Light waarin ik vrouwelijke ondernemers in het zonnetje zet door middel van: 1:1 Transformation Guidance Journeys, Cosmic Clarity Readings en Soul Essence Shoots.

Sasja Nas

"Access Bars
Vanuit de ervaring dat woorden soms te beperkt zijn is Coaching by Sasja ontstaan. Waar ik ondernemende, ambitieuze mensen coach naar een gezonde actieve levensstijl. Je kan bij mij terecht voor een Access Bars sessie. Door middel van deze energetisch coaching tool ervaar je een diepe ontspanning en kan je energetisch loslaten wat je niet meer dient."

BLOOM Business & Life Coaching

Thilata biedt intuïtieve life & business coaching, waarbij zij de brug tussen de aardse en spirituele wereld.
Ze is een betrokken, liefdevolle en enthousiaste coach. Ze is gek op edelstenen, verslaafd aan mooie orakel decks en lacht super hard om haar eigen grappen.
Ze helpt jou bij het in beweging zetten van jouw onverwerkte emoties, waardoor jij kan herinneren wie je bent en wat je hier komt doen. Thilata verzorgd twee cacao ceremonies op het festival.

Sense-of-Sounds

Een sessie voor heerlijke ontspanning. Je wordt meegenomen door klankschalen, andere meditatieve instrumenten en gecomponeerde vibes. Wegdromend met de klanken zonder een concreet doel voor ogen te hebben.

Tot slot, na enige stilte, kan ieder zelf de trillingen ervaren van een grote klankschaal.

Statera

Natuurstenen

Of je ze nu gewoon mooi vindt, of wilt genieten van de energie die ze uitstralen... Iedereen heeft een eigen reden om een steen bij zich te dragen, en om die reden maak ik met alle liefde en zorgzaamheid mijn sieraden... Voor jou!

B'ELL handmade

"B'ELL handmade is ontstaan uit creativiteit en liefde voor spiritualiteit. Bij B'ELL vind je handgemaakte sieraden en kaarsen. Cadeaus voor iedereen, dus ook voor kids. Ik werk het liefst met edelstenen waarmee ik prachtige armbanden, (multi-)kettingen en kaarsen maak."

Sayahuana: Cacao del Amor.

Ceremoniële Chuncho cacao uit Peru. Heerlijk zachte cacao uit de hogere Amazonen met passie gekweekt.

Thuiskomen in kleur

Hallo Mooie Zielen, mijn naam is Loes van Spreuwel van 𝗧𝗵𝘂𝗶𝘀𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗞𝗹𝗲𝘂𝗿. Ik woon met mijn mooie gezin en kat in Bladel.
Ik ben een kleurrijk persoon met een groot en gevoelig hart voor natuur, mens en dier.
Ik geloof in de intelligentie van de natuur in haar puurste vorm met alle elementen die samen de kringloop van het leven vormen.
We zijn allemaal Uniek, de ingang om mee te gaan op de stroom van het leven is voor iedereen verschillend.
Leer jezelf kennen d.m.v. 𝗡𝗶𝗻𝗲 𝗦𝘁𝗮𝗿 𝗞𝗶 en omarm de universele 𝗸𝗹𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻𝘁𝗮𝗮𝗹 voor de groei in jezelf. Om weer meester te worden op je eigen levenspad, om meer en meer thuis te komen bij jezelf 🙏🏼🌈
Volg mijn kleurrijke wereld op @loes_thuiskomeninkleur.

MARCIA

Hi! Ik ben Marcia en sta met de producten van Holistic Doula op het festival. Deze 100 procent natuurlijke Shea Butter, rechtstreeks van Moeder Natuur laat ik je graag ervaren bij mijn kraam.

Mandy Schennink

Ik ben Mandy Schennink en ik geef energetische en massagebehandelingen welke je helpen om heerlijk te ontspannen en meer in balans te komen. Even uit je hoofd en alle gedachtes en hectiek van de dag en meer in je gevoel komen. Ik maak hierbij o.a. gebruik van natuurlijke elementen zoals gedroogde kruiden, essentiële oliën en natuurstenen. Daarnaast kun je een heel assortiment vinden aan producten welke helpen om jouw magische selfcare moment te creëren.Ik heb er enorm veel zin in en tot op het festival!

Atelier Veer

Ik ben Vera Spiero en sta op het Good Vibes festival met mijn creaties. Vanuit Atelier Veer - Beyoniful maak ik met name sieraden om de schoonheid van de vrouw te eren. Ik maak sieraden geïnspireerd op de yoni (vulva) en de godin, sieraden van de vrouwenlijn, moeder-kind en meer sieraden met een verhaal. Daarnaast zullen er smudgeschaaltjes, udu’s chakraproducten en ander handgemaakt moois zijn.