FOODTRUCKS

MMMACARON is een fantastisch leuk bedrijf gerunt door enthousiaste moeder en dochter. Sinds dit jaar hebben ze een foodtruck en móesten wij ze erbij hebben op ons festival. Lokaal, lekker en orgineel. Jullie vinden deze heerlijke foodtruck op ons festival bomvol met heerlijke, verse, ambachtelijke en leuke MMMACARONS!

REBEL ON WHEELS

Bij ons aan de truck knaagt je geweten niet mee, het is genieten op een 100% verantwoorde manier. We zien het als onze missie om iedereen kennis te aten maken met de rijkdom die de plantaardige keuken te bieden heeft. Laten proeven hoe onvergeteijk en onbeschoft lekker onze gerechten zijn. Smullende smoelen, daar doen we het voor!

We verklappen nog niet het gehele menu. Wat we wél alvast willen verklappen is dat er de gehele dag heerlijke verse soep aanwezig zal zijn en natuurlijk heerlijke snacks, lunch en maaltijden. De borrel hapjes van deze foodtruck doen het altijd goed!

Heb je allergieën? Je mag vooraf contact met ze opnemen dan denken ze graag met je mee!

De truck is vegan, vega en glutenvrij!

Café Colaitte

Ik ben Colette, sinds 2020 eigenaar van Café Colaitte, een tot espressobar omgebouwde caravan uit 1977. De caravan is voorzien van een Italiaanse koffiemachine voor de lekkerste koffie. De koffiebonen worden ter plekke gemalen, voor een bijzondere koffiebeleving op locatie! Tijdens het Sparkle & Light Festival schenken wij onder
andere diverse (h)eerlijke speciaal koffies, uiteraard met plantaardige alternatieven voor melk, zoals havermelk of sojamelk EN smaakvolle (verse)
theesoorten. Allemaal kwaliteitsproducten en dat proeft u! Een koffie- & theemoment, een bijzonder moment!

Daar wil ik bij zijn!