Artiesten

Hier vind je de artiesten die gaan optreden op het festival. De lijst is nog niet compleet! Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwste updates!

Mala

Singer-songwriter Mala (Martina Lucic) werd geboren in Kroatië en groeide op in Nederland. In april 2022 verscheen haar album en boek in één, The Untold Stories, waarvoor ze mensen die - net als zij - zijn gevlucht, heeft geïnterviewd en hun prachtige verhalen heeft vertaald naar liedjes. Muziek is verbinding, ongeacht welke taal je spreekt. Muziek is samen voelen, lachen en huilen. Met invloeden uit de hedendaagse pop en een knipoog naar indie en folk, zal Mala je meenemen op een verhalende reis.

Nienke SoulSound

Nienke is waar de muziek is.
Ze maakt Medicine Music & Heart Songs. Dit is muziek met boodschappen over liefde, vertrouwen & overgave, overvloed, de kracht van de aanraking en de Wilde Vrouw. Muziek als Medicijn. Met haar muziek wil ze je inspireren je leven te leiden vanuit voelen, te vertrouwen op je intuïtie en je leven te leven vanuit je kracht. Want dat is wie je in essentie bent.
Nienke zingt en begeleidt zichzelf op piano, Harmonium, mondharmonica en de Nada Tarangini. Anniek Francisca is zangeres en samen met Nienke klinkt dit als een vocaal kunstwerk. Multi-instrumentalist Jim speelt handpan, bas en percussie.
Kom, vier het leven met ons, geniet en verbind.

Luister hier haar nieuwe single!

Cees & Lenneke

Wij zijn Lenneke en Cees en zijn Mantra-zingers , we begeleiden onszelf op Indiaas harmonium, Gitaar, Cajon en Handpan. We hebben ervaren dat tijdens de Kirtan mensen zomaar opeens helemaal kunnen openbloeien. Er wordt gelachen, gezongen, gedanst, gehuild of gewoon lekker niks gedaan. Alles is goed Hoop jullie te ontmoeten!!